Hjemmelavet hvepsefælde af plastflaske

Hvepsef√¶lder er ikke noget du beh√łver betale i dyre domme. Du kan med en plastflaske, hurtigt og nemt lave din egen hvepsefanger.

En hvepsefælde er i bund og grund en yderst simpel indretning, der skal lokke hvepsene ind i en fælde med et lokkemiddel, hvorefter de aldrig kommer ud igen.

Den billigste l√łsning er at lave en hjemmelavet hvepsef√¶lde af en plastflaske. Tag en 1,5 liters sodavandsflaske, og klip den over cirka midtvejs.

Toppen af plastflasken sættes nu ned i bunden, så den fungerer som en tragt ned til bunden.

I flasken hældes et lokkemiddel. Sodavand, saft eller sukkervand er yderst effektivt, til at lokke hvepsene ned i fælden.

Fælden er nu klar til brug, og kan opsættes på steder, hvor hvepsene er til gene. Herved skulle det gerne resultere i, at hvepsene lokkes til af lokkemidlet, fremfor din middagsmad, når I griller på terrassen.
Hvepsefælde til ophængning

Du kan også vælge at lave fælden, så den kan hænges op. Det kan være praktisk under tagudhæng, i træer o.l.

Benyt samme konstruktion som f√łr, og bor nu 3 huller med nogenlunde ens afstand, rundt i toppen af nederste halvdel af hvepsef√¶lden. Bind nu en snor i hvert hul, og saml de 3 snore. Brug et s√łm, en skrue, en lille skruekrog eller en gren, og h√¶ng f√¶lden op det √łnskede sted.

Hvepsefælde lavet af plastflaske

Hvepsefælde lavet af plastflaske

Hjemmelavet plastikflaske hvepsefælde til ophængning

Hjemmelavet plastikflaske hvepsefælde til ophængning